fredag den 14. september 2012

Nu er vi også miljøsvin ;-)

Vi har levet uden bil i 4 år. Vi havde ikke brug for den jobmæssigt, idet den offentlige trafik (helt utroligt!) har passet fint med arbejdstider osv. Samtidigt sparede vi også en masse penge, og vi græd eller rasede ikke hver gang benzinpriserne steg. Ikke sjældent klappede vi også hinanden på skuldrene - kæresten og jeg - for vi var da godt nok med til at spare miljøet (og I andre) for en masse forurening.

Men så købte vi en bil i mandags! En Ford Mondeo 1.8 Trend


Uhhh, den er lækker!

Den er IKKE miljørigtig på nogen som helst måder, men efter at have set på et par microbiler blev vi enige om, at sådan en lille smart sag slet ikke kan bruges i vores familie.
Vi har lange ben, skal indimellem være 5 (hvis de to store kan lokkes med), og vil gerne køre lange ture i fritiden/ferier, samt have en bil der kan køre op af bakker, uden vi skal ud og skubbe på :D

Kæresten tog ud til bilforhandleren - svingede dankortet - var hjemme igen med Mr. Mondeo 1 1/2 time senere :)))

TAK kæreste - nu kan vi rigtig komme ud i den skønne danske natur, UDEN at skulle blive irriteret over, at den offentlige trafik ikke egner sig til vores ønske om fritidsliv i weekenderne :)


4 kommentarer:

Design Á la Camara sagde ...

Fedt - tillykke med jeres nye køretøj - og det med lange stænger kender jeg alt for godt til.

Mosekonen sagde ...

Tillykke med det nye køretøj og nej, bus/tog bringer jer ikke ud i de danske skove, så jeg forstår godt behovet for at kunne komme ud og trille.
God weekend

Krearier sagde ...

TAK I to skønne kvinder :))))

I dag går turen til Tuse Næs, der ligger i Isefjorden nord for Holbæk.
Jeg glæder mig vildt, og håber vi finder gratis spise i naturen! ;-)

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hvor dejligt for jer, det er nu rart ikke at være afhængig af den offentlige transport og hyggeligt med en lille Søndag tur.

Tillykke med den.

Ha´en dejlig dag

Knus Susi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...