søndag den 30. september 2012

Endnu en lækker giveaway premie

D. 1. september vandt jeg Natazchas fantastisk giveaway, og sørme om jeg ikke d. 21 september vandt By & My's fødselsdags giveaway!
Jeg kunne frit vælge et sæt sengetøj fra Katvig eller Småfolk. Jeg valgte et sæt fra Småfolk m. lilla æbler, i voksenstørrelse, til min datter.



Jeg nyder, at hun nu er nået den alder (12 år), hvor lyserød og pink er på vej ud af værelset. Nu er det lilla der er på banen - Tak til Justin Bieber, der har lilla som yndlingsfarve :D

Tak til By & My for denne lækre premie. :)
I kan besøge deres online designshop her.


torsdag den 27. september 2012

Overfaldet af edderkoppespind

Heldigvis er jeg ikke bange for edderkopper, men hvor er det sindssygt irriterende, at de laver spind overalt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg, de seneste uger, er vadet direkte ind i kæmpe spin diverse steder i haven.
De spinder fra og til alt! 


Et pragteksemplar .....

Indendørs er de også - vi har altid vinduer åbne, så det beder vi vist selv om - men da kæresten er første mand på skansen om morgenen, når han at fjerne spindet (han går ind i dem he he), inden jeg kommer ned til morgenkaffen :D

Er du bange for edderkopper?


tirsdag den 25. september 2012

Mareridtet på Fisketorvet

Jeg er og bliver aldrig en person der oser rundt og shopper. Alligevel førte Mr. Mondeo os til Fisketorvet, København!
Allerede da vi kørte ned i parkeringskælderen, og måtte vente lang tid på en fri plads vidste jeg, at det var heeeeelt galt det her.
Mine slimhinder i øjne og hals reagerer BIG TIME på den ekstreme luftforurening der er (hvilket i øvrigt gælder for hele Kbh. City). FØJ!!!!

Men når vi nu var der, kunne jeg lige slå et smut forbi Søstrene Greene.
Naivt troede jeg, at butikken ville være stor - altså Fisketorvet er jo stort - men det var den ikke *vræl*, og jeg kom kun ud med det der ses på billedet.


Jeg hamster papir uden at vide hvad jeg egentlig skal bruge det til :D

Der var proppet med mennekser over alt, og var det ikke fordi jeg vidste, at datoen var lørdag d. 22 september, ville jeg tro, at det var een af de sidste dage inden jul!
Jeg gør det aldrig igen! Det shoppe show er bare slet ikke mig.


søndag den 23. september 2012

Med Smutti i skoven

Vi har ikke hund, men datterens bedste venindes forældre, der også er blevet nogle af vores bedste venner, har hund, og den lufter vi ind imellem, når dens familie er på tur.
Vi bor i et område med søer og skove alle vegne, så i dag ville vi besøge en skov del, vi endnu ikke har fået udforsket synderligt.
At have en hund med i snor, er godt nok en anden oplevelse, end hvis man går alene.
Jeg fik ikke kigget så meget op eller til siderne. Jeg havde travlt med at følge Smuttis tempo og hendes snuselyst :D


Hun fik færten af et eller andet, og så gik hun ellers i gang med snuden langt nede i jorden, skrabe jord væk osv. Formodentlig en hel normal adfærd for en hund Ü
Det var en super hyggelig gåtur (dog bankede mit hjerte lidt voldsomt, da vi mødte nogle store hunde ....), og jeg vil ikke udelukke, at hun kommer med en anden gang, meeeeeen personligt oplever jeg nu naturen bedre, hvis jeg ikke skal holde styr på en hund.


fredag den 21. september 2012

Støt brysterne!


Årets kampagne er skudt i gang, og som vanligt har jeg købt lidt forskelligt.

Hvert år køber jeg et armbånd.
I år blev det nr. 3 fra venstre.

T-shirts kan man aldrig få nok af
Et par lækre bløde sweat pans
Til min datter har jeg købt et par dyne-hjemmesko. Jeg kan desværre ikke lige finde et billede online, men de er købt i Netto, og er perfekte til den kommende kolde sæson.

Brystkræft rammer ikke altid kun naboen - desværre rammes flere og flere danske kvinder af sygdommen :(
Ethvert bidrag giver mulighed for bedre forskning og derved bedre behandling.
Lad os være solidariske - vi kan alle blive ramt personligt ....

Læs mere på Støt brysternes hjemmeside, hvor du også kan se alle de flotte produkter der kan købes :)



onsdag den 19. september 2012

Onsdagsbilleder: Elefanter

Jeg har en stor svaghed for elefanter!
Ikke så meget de naturlige - mere elefanter i alle mulige mindre/miniature udgaver.
I denne uge består onsdagsbillederne derfor af designer elefanter, som jeg måske køber en skønne dag Ü
Eames elephant - Designet i 1945



Kaj Bojesen elefant - Designet i 1953


bObles

George Jensen - Moneyphant

Tantooo sækkestol

Og naturligvis en masse elefanter fra Elephant Parade




Har du et dyr, der går igen i din indretning? Ü


søndag den 16. september 2012

Turen gik til: Tuse næs

Mr. Mondeo fik besked på at køre os til Tuse Næs, en halvø der ligger i Isefjorden, nord for Holbæk.
Vi ville se dette sommerhus live, og naturligvis undersøge naturen i området.
Sommerhuset og det store anneks var præcis så nuttede som på billederne, men men men, det er meget nedslidt, og har derfor brug for en gang knofedt og en stor pose penge. Knofedt har vi masser af, men vi vil under ingen omstændigheder overveje at købe huset til en pris af 600.000 kr.!!
Om nogle år er prisen sikkert langt lavere ........... 

Sommerhusområdet ligger i Kisserup, og har naturligvis en fantastisk natur.
Da vi gik mod vandet, kom et svanepar flyvende (de ses som små hvide prikker på billede 1). Nede ved vandet, var der ikke nogen badestrand - kun tang og sten :( Med alle de både (billede 2) der lå i vandet, kunne noget tyde på, at området er bedst til fritidsfiskeri, og ikke så meget til solbadning på stranden.
Ingen sandstand, men heldigvis fandt vi vilde brombær, og da vi allerede har lastet Mr. Mondeo med diverse redskaber (havehandsker, bøtter, saks m.m.) til netop sådan en situation, blev der hamstret bær. Nogle røg direkte i maven - min kræsne datter er vild med brombær - resten kom med hjem, og blev spist som lørdag aften snack. MUMS!

Turen var skøn, men vi er enige om, at et evt. sommerhus ikke bliver i Kisserup. (Måske med mindre huset kan købes for 300.000) ;-)

Her og her har jeg tidligere skrevet om det forhold regnvejr og vi har til hinanden, og ganske rigtigt begyndte det at regne kort tid efter vi have sat os ind i Mr. Mondeo for at vende næsen hjem ...


fredag den 14. september 2012

Nu er vi også miljøsvin ;-)

Vi har levet uden bil i 4 år. Vi havde ikke brug for den jobmæssigt, idet den offentlige trafik (helt utroligt!) har passet fint med arbejdstider osv. Samtidigt sparede vi også en masse penge, og vi græd eller rasede ikke hver gang benzinpriserne steg. Ikke sjældent klappede vi også hinanden på skuldrene - kæresten og jeg - for vi var da godt nok med til at spare miljøet (og I andre) for en masse forurening.

Men så købte vi en bil i mandags! En Ford Mondeo 1.8 Trend


Uhhh, den er lækker!

Den er IKKE miljørigtig på nogen som helst måder, men efter at have set på et par microbiler blev vi enige om, at sådan en lille smart sag slet ikke kan bruges i vores familie.
Vi har lange ben, skal indimellem være 5 (hvis de to store kan lokkes med), og vil gerne køre lange ture i fritiden/ferier, samt have en bil der kan køre op af bakker, uden vi skal ud og skubbe på :D

Kæresten tog ud til bilforhandleren - svingede dankortet - var hjemme igen med Mr. Mondeo 1 1/2 time senere :)))

TAK kæreste - nu kan vi rigtig komme ud i den skønne danske natur, UDEN at skulle blive irriteret over, at den offentlige trafik ikke egner sig til vores ønske om fritidsliv i weekenderne :)


onsdag den 12. september 2012

Som juleaften :)

Jeg var så vanvittig heldig, at jeg vandt Natazchas giveaway, og sikke en pakke Postmand Per kom med!!
Den var stooooor, og inden i lå der en masse fine gaver, og kort til enhver lejlighed Ü



I min iver efter at få taget et billede inden solen forsvandt igen, fik jeg trykket af lige hurtig nok, for "efter" billedet viser ikke de flotte øreringe Natazcha selv har lavet. :(

Da min 11 årige datter så alle de fine gaver, begyndte hun nærmest at savle, for der var da liiiiige nogle ting hun godt kunne tænke sig :D

TAK til Natazcha for en juleaften oplevelse i september Ü


mandag den 3. september 2012

IKEA Hackers

IKEAHackers - Clever ideas to modify your IKEA

Denne hjemmeside skal I simpelthen se, hvis I er til IKEA møbler.
Her er masser af inspiration til hvordan vi kan opdatere, ændre og være vildt kreative med udgangspunkt i IKEA's produkter.

Genialt Ü

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...